Δείτε πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται σε 60, εκ των οποίων τα 10 νοσηλεύονται και τα 50 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

«Υποχώρησε η ανοδική τάση αύξησης των  κρουσμάτων covid-19 στον Δήμο μας, καθώς αυτήν την εβδομάδα μειώθηκαν κατά 6 τα συνολικά ενεργά κρούσματα σε σχέση με τα επιδημιολογικά δεδομένα της προηγούμενης βδομάδας.

Οι νοσηλείες όμως σημείωσαν μικρή αύξηση και αυτό μας υποδεικνύει πόσο σημαντική και καθοριστική είναι η όσον το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Τηρούμε τα μέτρα υγειονομικής προστασίας στο ακέραιο και κυρίως εμβολιαζόμαστε για να παραμείνουν σε χαμηλό επίπεδο οι νοσηλείες έως την οριστική αντιμετώπιση του ιού.»

Συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς (Καραγιαννοπούλου 1).

Πιο αναλυτικά:

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 έως και τις 14:00.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 έως και τις 14:00.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 9:00 έως και τις 14:00.

Σχετικά